Valentin Voinescu

Congresul anual al Asociaţiei Americane de Urologie (AUA)

19-23 Mai 2012, Atlanta, SUA

În perioada 19 – 23 mai am participat la Congresul anual al Asociaţiei Americane de Urologie (AUA), care s-a desfăşurat la Georgia World Congress Center din oraşul Atlanta, capitala statului Georgia din SUA. Acest Congres este cea mai importantă manifestare urologică cu participare internaţională din lume.

Duminica 20 Mai 2012

În această zi, între orele 13:00 şi 16:10 a avut loc şedinţa Societăţii chirurgilor urologi subspecializaţi în chirurgia reconstructivă genitourinară, la care am participat ca membru activ. Aici am avut prilejul de a discuta în direct cu experţi în chirurgia reconstructivă a uretrei, despre diverse aspecte privind tehnicile chirurgicale actuale folosite în acest domeniu.

Luni 21 Mai 2012

Între orele 8:30 şi 11:45 am participat la Cursul: Reconstrucţia uretrei ţinut de 3 profesori americani experţi în acest tip de chirurgie reconstructivă: Kenneth W.Angermaier, Kenneth J.Carney şi Kennon S.Miller. Cu acest prilej am avut ocazia să îmi evaluez tehnicile chirurgicale şi să fac un schimb de experienţa cu aceşti colegi din SUA.

Imagini eveniment

Georgia World Congress Center Certificatul de participare Aspect din sala de sedinta Certificatul de membru GURS Coperta cursului Certificatul de participare
© 2017 Uretroplastii.ro | Dezvoltat de Voitin.com